Vera Wang ciki este után új bizniszbe kezd - ifaktor
Vera Wang sárga ruhában a születésnapi partiján

Wang szerint az új proseccojának dizájnja rendkívüli összhangban van a vicces és őrült személyiségével.


Amint azt már megírtuk, a születésnapi buliján Wanget akaratlanul lebuktatták, hogy koránt sem úgy néz ki a képeken, mint a valóságban. Ez azonban nem tántorította el attól, hogy új dolgok felé nyisson.

A proseccok nemzeti ünnepét idén már negyedjére ünneplik és Vera Wang, a híres divat-ikon sem tett másként. Ő nem a fogyasztást követően látott aranyrudakat, hanem az eladások után. Úgy döntött beszáll az üzletbe és saját proseccoval hódítja meg a piacot.

Wang híres arról, hogy tudja miként lehet bulizni és azt hogy érdemes a legfelsőbb fokon csinálni. Ehhez hűen pedig egy olasz, ízben rendkívül gazdag prosecco, nagyon extra dizájnnal.

A divattervező egy interjúban elmondta, hogy az esküvőkön nagyon népszerű a Party névre hallgató prosecco.

„Olyannak lenni, aki egy pár esküvőben munkálkodott már, mindig is egy közvetlen kapocs. Teljesen természetes és magától értetendő volt amit csinálunk."

Az üvegek és a design egy rendkívül minimális stílusú, de annál inkább egyedi megjelenést biztosítanak a márkának. Remek összhangban vannak a színek és Wang elmondása szerint, fontos, hogy amikor arra kerül sor, hogy megünnepeljük az életünk eseményeit, jó élményünk legyen az ott elfogyasztott italokról. Ez pedig nem más számára, mint a Party.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!