Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk" - ifaktor
Vivi és Norbi szürke pulcsiban

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.


A követőitek gyarapodásával egyenesen arányosan nőni kezdett a népszerűségetek is, melynek köszönhetően számos cég megkeresett titeket egy-egy együttműködés reményében. Hogyan kezeltétek ezt?

Norbi: Nekünk jelenleg is van rendes, polgári állásunk. Éppen ezért megtehetjük azt és meg is tesszük, hogy csak olyan céggel dolgozunk együtt, akikkel teljes mértékben tudunk azonosulni. Az egyik jelenlegi ruházati szponzorációnk is úgy jött létre, hogy szinte gyerekkorunk óta tőlük vásároljuk a ruháink, az adott márka ruhadarabjait kedveljük. Így, egy ilyen megkeresésre örömmel mondtunk igent.

Meséljetek egy kicsit a TikTok-videóitokról, nagyon sok alá odaírjátok, hogy 'vicc, poén'. Miért van ez, úgy gondoljátok, hogy e nélkül nem egyértelmű a követőitek számára?

Vivi: Ez leginkább azért van, mert a különböző kihívásokról áttértünk a párkapcsolati szituációs videókra. Ezzel kapcsolatban volt pár olyan komment, hogy én elnyomom, bántom Norbit otthon. Nyilvánvaló, hogy ezek a párkapcsolati szituációk fel vannak nagyítva a vicc és a videó kedvéért, mégis előfordult, hogy félreértették. Sokaknak, akik fiatalabbak vagy nem volt még komolyabb kapcsolatuk nem értik.

Norbi: A videóink leginkább zsigerből jönnek, nyilván megtervezzük őket, de alapvetően abból építkezünk, amink már meg van.

Megfordult már a fejetekben, hogy olyannyira sikeresek lesztek a social médiában, hogy csak ez képezze a bevételeteket?

Vivi: Amennyiben erről szó lehet, azt mindenképpen csak is együtt tervezzük. Nincs olyan, hogy egy adott cég csak az egyikünket kérje fel egy-egy reklámtartalom kapcsán. Csakis olyat vállalunk el, amiben közösen, Norbival szerepelünk.

Mit gondoltok, minek köszönhetitek a több mint 500 ezer követőt TikTokon?

Vivi: Mi mezei emberek vagyunk, akikkel az a szerencsés dolog történt, hogy kifejezhetik magukat posztok és videók formájában, ami ráadásul másoknak is tetszik. Ez a 'felkapottság' cseppet sem vitt el minket. Véleményt mi eddig is alkottunk, csak nem érdekelt senkit. Az alapképlet nagyon egyszerű, mi ugyanazok maradtunk, mint a legelső videónál. Egy pár vagyunk, akik járnak dolgozni minden nap, együtt élnek, van egy cicájuk és tervezik a jövőjüket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!