Verebélyi Vivien és Norbi új sorozatot indítanak a TikTokon - ifaktor
verebélyi vivien nagy norbert
Verebélyi Vivi és Norbi közös TikTok-oldalukon mostantól bizonyos időközönként élő bejelentkezés formájában fognak hétről-hétre újabb és újabb érdekes és tehetséges videósokat bemutatni a követőiknek.


„GUESS WHO! Ma bejelentettük TikTok-on is, hogy elindítjuk ezt a sorozatot! Nagyon szeretnénk segíteni a kisebb tartalomgyártóknak akik értékes, jó minőségű és kifejezetten jó témákkal rendelkező videókat gyártanak. Mi is tudjuk milyen az, ha hirtelen jön a nézettség.Egy egyszerű bolondozásból nőttünk ekkorára a ti segítségetekkel. Viszont sajnos vannak olyan videósok akiknek ez nem adatott meg. Mi úgy gondoljuk megérdemlik! A figyelmeteket kérjük és a bizalmatokat! Higgyétek el jó lesz és érdekes embereket ismerhettek meg a liveok során! Az videósok minden ilyen videó során egy kis filmben maszkban és eltorzított hanggal fognak bemutatkozni és csak a live kezdetekor hull le a lepel kiről is van szó!"

– jelentette be Vivi az Instagram-oldalán a nagy hírt.

Vivivel és Norbival készített korábbi interjúnk ide kattintva érheted el.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!