Veszélyes lehet Majka szívbetegsége - ifaktor
majoros péter majka
Majoros Péter a kórházból vett fel egy videót rajongóinak, akik nem alaptalanul aggódnak Magyarország egyik legnépszerűbb előadójáért.


Majka egy korábbi videójában jelentette be – még nem a kórházból – hogy pozitív lett a tesztje. A zenész 38 fokos lázzal feküdt otthon, és már akkor sem volt túl jól...

Azóta kiderült, hogy kiújult szívritmuszavara miatt fokozottan veszélyeztetett és mivel egyre rosszabbul volt, így bevezetett a kórházba, ahol azóta is fekszik. Innen vette fel legújabb 1 órás élő bejelentkezését. Majka tüdején találtak gyulladásokat is, amelyeket szerencsére időben felfedeztek az orvosok.

„A koronavírus az összes belső szervünket, többek között a szívizmot is megtámadja, ezáltal előfordulhat szívritmuszavar, szívizomgyulladás, ingervezetési zavar. A szívbetegség fokozott kockázati tényező, ráadásul a vírus az emberi szervezet leggyengébb pontját keresi és támadja meg"

nyilatkozta a Blikknek dr. Kóczán István belgyógyász-kardiológus.

Visszatérve a videóra: Majka szerint ez a betegség valóban nagyon veszélyes, így nem szabad elbagatelizálni.

„Úgy fordul át életveszélyes állapotba a vírus, hogy előtte nincs semmi előjele"

– mondta a rapper.

Petinek egyébként műsorvezető társa, Till Attila, illetve zenésztársa, Ganxta Zoli is jobbulást kívánt, sőt Czutor Zoli is - akivel nemrég balhézott össze az énekes. Mi is innen kívánunk jobbulást a zenésznek!

Ne hagyd ki!