Vicces videóval szórakoztatta követőit Alexy Vivi - ifaktor

Akik régóta követik a népszerű influenszert, Alexy Vivit, már tudhatják róla, hogy remek humora és öniróniája van, ami miatt számos remek humoros tartalmat készít közösségi oldalára. Legújabb rövid videójával Instagram-oldalán szórakoztatta követőit.


Talán nem tévedek nagyot, ha azt mondom: a nőknek sokkal nehezebb és bonyolultabb folyamat az elindulás otthonról, mint a pasiknak. Ezt a kijelentésemet Alexy Vivi fantasztikusan alátámasztja rövid videójával.

A felvételben nagyszerűen bemutatja az influenszer a férfiak elindulási rutinját – ami nagyjából annyiból áll, hogy felvesznek egy kabátot és már úton is vannak -, és természetesen láthatjuk a nők nehézkesebb szedelőzködését is.

A videót már több mint 14 ezren tekintették meg és a komment szekcióban látható, hogy rengeteg női követője ismert magára Vivi videójában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!