Vicces videóval szórakoztatta követőit Alexy Vivi - ifaktor

Akik régóta követik a népszerű influenszert, Alexy Vivit, már tudhatják róla, hogy remek humora és öniróniája van, ami miatt számos remek humoros tartalmat készít közösségi oldalára. Legújabb rövid videójával Instagram-oldalán szórakoztatta követőit.


Talán nem tévedek nagyot, ha azt mondom: a nőknek sokkal nehezebb és bonyolultabb folyamat az elindulás otthonról, mint a pasiknak. Ezt a kijelentésemet Alexy Vivi fantasztikusan alátámasztja rövid videójával.

A felvételben nagyszerűen bemutatja az influenszer a férfiak elindulási rutinját – ami nagyjából annyiból áll, hogy felvesznek egy kabátot és már úton is vannak -, és természetesen láthatjuk a nők nehézkesebb szedelőzködését is.

A videót már több mint 14 ezren tekintették meg és a komment szekcióban látható, hogy rengeteg női követője ismert magára Vivi videójában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!