Kovács Rami ezt a trükköt veti be, hogy gyereke aludjon - ifaktor
Kovács Rami és férje reptetik a gyereküket fehér felsőben

Az altatás egy igen összetett és nehéz téma a gyerekesek világában. Sokan szenvednek és küszködnek vele, hogy hogyan altassák el gyermeküket éjszaka, vagy akár napközben is. A népszerű influenszer, Kovács Rami elárulta, hogyan teszi ezt meg napközben.


A népszerű fitnesz influenszer, Kovács Rami már második gyermekével várandós, azonban úgy tűnik még az első kisfiával is meggyűlik a baja, ha altatásról van szó.

Rami Instagram-oldalán árulta el, hogy kisfiával ismét nehezebb időszakban vannak, ugyanis gyermeke nem hajlandó napközben aludni, kivéve, ha a bölcsődében van.

Ezért az influenszer egy taktikát vetett be, ami a gyakorlott szülők életében már ismert lehet és ez nem más, mint a kocsikázás.

,,Nem gondoltam volna, hogy két és fél év után vissza kell térjünk az autós altatáshoz nap közben😅 a bölcsiben gond nélkül elalszik 5 perc alatt, bezzeg otthon.. Úgyhogy mostanság több délutánom is a kocsiban telt egy kis sorozat nézéssel vagy olvasással😆"

- írta viccesen Instagram-oldalán Rami.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!