A Konyhafőnök VIP: Csonka András szerint ő lesz a győztes - ifaktor
CSonka András A Konyhafőnök VIP-ban.
A Konyhafőnök VIP-ban idén sok humoros pillanatot köszönhetünk Csonka Andrásnak, aki mindezt most megkoronázta, és versbe foglalta a műsort.


Könnyen kitalálható, hogy valójában nem tartja magát sem a legügyesebbnek, sem a legprofibb szakácsnak, viszont képes magán nevetni és ezt most remekül kifejezte egy versben is a színész.

Bandi a stíriai metélttel is viccelődött, amelyet azok a nézők biztosan értettek, akik az elejétől fogva követik a főzőshow-t, ugyanis a színész-műsorvezető az első adások közül valamennyiben igyekezett valamilyen formában feltenni egy – Fördős Zé által elnevezett – stíriai mutánst feltenni a tányérjára.

Mindez odáig fajult, hogy Zé kénytelen volt megtiltani Andrásnak, hogy elkészítse a specialitását – legalábbis a műsorban többé nem készítheti. Alább megtekinthetitek Csonka Bandi A Konyhafőnök VIP-ról készült versét. A nevetés garantált!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!