A Konyhafőnök VIP: mindenki Zámbó Krisztiánon nevetett - ifaktor
A Konyhafőnök VIP zsűritagjai: Rácz Jenő séf, Fördős Zé és Sárközi Ákos séf.
Az A Konyhafőnök VIP kiadásában rendre szerepet kap a humor, amikor az élet különböző területeiről érkező sztárok megpróbálnak valamit alkotni egy számukra ismeretlen terepen, a konyhában. Úgy tűnik az idei évad humorfelelőse, Zámbó Krisztián lehet.


Krisztián humoráról már többször megbizonyosodhattunk. Ezúttal az A Konyhafőnök zsűriének adott egy jó tanácsot, amikor azt mondta ételére, hogy:


„Szerintem ne nagyon mozgassátok".

Erre a teljes stúdió nevetésben tört ki, de a java még ezután következett, ugyanis Krisztián kérése ellenére a séfek pontosan az ellenkezőjét tapasztalták: az étel minden eleme a tányérhoz ragadt, így felvágni sem igazán lehetett.

Az énekesnek erre is volt megoldása.

„Hát mert lehűlt. A mikróba nem tudjuk becsapni egy pillanatra?"

Ekkor már tényleg senki nem tudta megállni, hogy ne nevessen fel hangosan.

A legendás énekes, Zámbó Jimmy fiát – aki 2012-ben kipróbálta magát az X-Faktorban – legutóbb a Nyerő Párosban láthattuk képernyőn az RTL-en. Jelenleg a nézők betekintést kaphatnak Krisztián és párja, Zsuzsika mindennapjaiba is, hiszen szerepelnek a LifeTV-n futó valóságshowban, a Van életünk-ben is.

A Konyhafőnök VIP legújabb évada november 15-től lesz látható az RTL Klub képernyőjén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!