Lebuktatta magát az Álarcos énekesben a Majom? - ifaktor
Az Álarcos énekesben a jelmezes sztárok és celebek mindegyike eddig szinte kivétel nélkül mindenféle árulkodó reakció nélkül csinálták végig a műsort, de a majomnál most elszakadt a cérna.


Történt ugyanis, hogy a nyomozók Istenes Bencével együtt azon morfondíroztak éppen, hogy lehetséges-e, hogy Járai Máté lenne a maszk mögött?!

Már csak azért is volt nehéz kérdés ez, hiszen a jelenleg is futó Survivorben is szerepel a Jászai Mari-díjas színész, de Istenes szerint az Álarcos énekes forgatása alatt már itthon lehetett a Reggeli műsorvezetője.

A Majom hallgatva a nyomozókat és Bencét egyszeriben hatalmas nevetésben tört ki, amelyet nem igazán tudott palástolni – még hallani is lehetett a jelmez alatti kacajt.

A kérdés már csak az, hogy azért nevetett, mert telibe találták a nyomozók Mátét, vagy annyira távol áll az illető személye ettől a tipptől, hogy kínjában nevetett a Majom...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

A sztárvilág legemlékezetesebb esküvői - Jennifer Anniston és Brad Pitt

Jennifer Aniston és Bred Pitt már több mint 21 éve házasodtak össze, 2000. július 29-én. A sztárok öt évvel a fényűző esküvőjük után elváltak. Lássuk milyen volt az ő egymillió dolláros lakodalmuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!