Lebuktatta magát az Álarcos énekesben a Majom? - ifaktor
A Majom és Istenes Bence az Álarcos énekesben.

Az Álarcos énekesben a jelmezes sztárok és celebek mindegyike eddig szinte kivétel nélkül mindenféle árulkodó reakció nélkül csinálták végig a műsort, de a gorillánál most elszakadt a cérna.Történt ugyanis, hogy a nyomozók Istenes Bencével együtt azon morfondíroztak éppen, hogy lehetséges-e, hogy Járai Máté lenne a maszk mögött?!

Már csak azért is volt nehéz kérdés ez, hiszen a jelenleg is futó Survivorben is szerepel a Jászai Mari-díjas színész, de Istenes szerint az Álarcos énekes forgatása alatt már itthon lehetett a Reggeli műsorvezetője.

A Gorilla hallgatva a nyomozókat és Bencét egyszeriben hatalmas nevetésben tört ki, amelyet nem igazán tudott palástolni – még hallani is lehetett a jelmez alatti kacajt.

A kérdés már csak az, hogy azért nevetett, mert telibe találták a nyomozók Mátét, vagy annyira távol áll az illető személye ettől a tipptől, hogy kínjában nevetett a Gorilla.

Azóta már lelepleződött a Gorilla és mi is megírtuk, hogy a jelmez alatt bujkáló sztár csupán csak cselesen félrevezette a nyomozókat és a műsor nézőit.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!