Alekosz Hosszú Katinkának: „Szülni is kéne már” - ifaktor
Alekosz

Alekosz szokott merész dolgokat csinálni, de ezúttal tényleg sok határt átlépett. Kucsera Gábor volt olimpiai bajnok emlegetése mellett, Hosszú Katinkának igencsak megalapozatlan kérdéseket tett fel.„Nem kokainozott ezis? A NER, ezt miért nem posztolja? Ja? Hogy anyám, én nem ilyen lovat akartam? Szégyent hozott a sportágra, országra. A bukott, kábítószer fogyasztó, terjesztő, dílerekkel kapcsolatot tartó kajakkenu világbajnok Kucsera Gábor után, most ez is lejáratott bennünket. Bezáratja az uszodát mertő fürdeni akar? Feleségül ne vegyelek? Többmilliós fizetéseket vesz föl, amit mi fizetünk, ez meg elbukik? Hozzák haza máris! Ha pedig annyira meg akar felelni a NER-nek, mint amennyire, tartson szürkegulyákat! Hátha attól nagyobb Magyar lesz. Szülni is kéne már! Erősen átkellene értékelni az élsportolók zsebeinek a kitömését, és azért a TEK is kiszállhatna néha, nemcsak Facebook kommentelőkhöz"

– írta Alekosz, aki szerint a sportolók egyébként is túlfizetettek, ráadásul Katinkából azt is kinézné, hogy doppingolt az ötkarikás játékokon, ráadásul véleménye szerint az úszónő elbukott az olimpián és ideje lenne már szülnie.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!