Andrew Garfield ilyen ocsmányságot csinált, mielőtt befutott - ifaktor
Andrew Garfield a Pókember film bemutatóján

Élete egyik legundorítóbb élményét tárta fel Andrew Garfield, aminek állítása szerint, soha többé nem történhet meg.Andrew Garfield hollywood-i színész, egy játék közben fedte fel, milyen undorító dolgot csinált, mielőtt híres lett. És bár az érintettek szinte már el is felejtették a dolgot, ha találkoznak, sokszor megkapja, mit tett akkor.

A 38 éves színész elmondta, hogy mielőtt belépett volna Hollywood kapuin, egyszer eljutott egy partira, amit a világhírű énekes, Prince szervezett. Ha pedig már ott volt, akkor úgy döntött, hogy kimaxolja.

„Én voltam a plusz egy fő egy partin, amit Prince szervezett, mielőtt elkészült volna az első filmem. Szerintem eléggé leromboltam az imidzsem.”
„Én voltam az ember, aki csak állt és nézte, ahogy a híresség jönnek-mennek, mint pl. Justin Timberlake. Aztán kicsit beittam és hánynom kellett, viszont a wc-re várakozó sor, piszok hosszú volt. Így odahánytam a sor mellé, viszont szerencsétlenségemre két olyan színésznő volt mögöttem, akiket történetesen Salma Hayeknak és Penélope Cruznak hívtak.”

mondta Garfield.

Aztán azt is elmondta, hogy mit mondott a mögötte álló színésznőknek ezt követően.

„Istennők vagytok és imádom a munkáitokat. Nagyon sajnálom ezt a kellemetlen élményt. Nagyon kedvesek vagytok hozzám.”
„Emlékszem hányni próbáltam és ti pedig csak beszéltetek hozzám. Megkérdezték, hogy vagyok, én meg mondtam imádlak benneteket, egyáltalán miért álltok szóba velem?”

nevetve idézte fel a horribilis eseményt a színész.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!