Aranyosi Péter hatalmas élményekkel gazdagodott az USA-ban - ifaktor
Aranyosi Péter a Star Wars múzeumban

Egy meghívás kapcsán utazott ki Aranyosi Péter és Dombóvári István Amerikába, ahol életre szóló élményekkel gazdagodtak.


Aranyosi Péter humorista egyik legnagyobb álma válhatott valóra. Egy amerikai közönségtalálkozóra kaptak meghívást, ahol a fellépést követően olyan programban lehetett része, amire régóta vágyott.

Eljuthatott a szállásuktól 2-3 órára lévő Star Wars múzeumba, amire az egyik ottani magyar férfi felesége szerzett neki jegyet. Ezért pedig örökké hálás lesz nekik Peti, hiszen testközelből láthatta a halálcsillagot és az ide-oda mászkáló Darth Wadereket.

A humorista arról is beszámolt a Life TV-nek, hogy New Yorkban is érték meglepetések, mikor arról kérdeztek egy fekete nőt, merre található az Empire State Building. Mivel a fűhasználatot legalizálták az államban, így egy hatalmas „rakétát” pöfékelő nőt sikerült kifogni, akit helybélinek hittek.

Dombi odament a nőhöz és megkérdezte, hogy merre van az Empire State Building?
Erre a nő azt mondta, hogy: ’Testvérem azt nem tudom megmondani neked, nem idevalósi vagyok.’

A vicces jelenetre minden bizonnyal sokáig emlékezni fognak Petiék.

Elmondása szerint egy másik fekete nő akit meglátott, pedig rendkívül hasonlított Hadházi Lacira is.

„Nagyon nehéz, mert Hally Berryre gondolsz, aztán megjelenik Hadházi Laci kukásnak öltözve.”

- tréfálkozott a humorista.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!