Curtis és Majka durván kifigurázta Azariaht - ifaktor
curtis és majka egy koncerten
Curtis ősrégi képet posztolt Majkával – bikiniben feszítenek
Instagram/@curtis4ker

Curtis és Majka durván kifigurázta Azahriaht

Curtis és Majka feldolgozta Azahriah botrányos videóját, amely szinte futótűzként terjedt el z interneten. A két rapper követői oda voltak a bejegyzésükért.


Mára már az egész sajtó az Azahriah fellépésén történt botránytól hangos. A fiatal énekes a színpad mögött, egy toi toi wc mellett közösült egyik rajongójával, amelyről videófelvétel is készült. Azariah szinte azonnal reagált a történtekre az Instagram-oldalán, miszerint számára ez teljes mértékben belefér és előfordulhat egy fellépés során, azonban ezt az esetet mégis megbánta, ugyanis barátnője volt még akkor.

A népszerű rapper páros Curtis és Majka nem habozott és egyből készítettek egy paródiát a történtekről, természetesen az ő főszereplésükkel. Még meg is jelölték az Instagram-videójuk alatt Azahriaht, aki azonban még nem reagált a posztja. Talán ő még sem tudott rajta akkorát nevetni, mint Majkáék rajongói.

,,Veled vagyunk tesi ✌🏽"

-írta Instagram-bejegyzésében Curtis.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!