A Konyhafőnököt is lebuktatná Baukó Éva egy követője miatt - ifaktor
Baukó Éva szőke hajjal, fekete ruhában ül egy széken

Csúnyán beszélt vele és trágár kifejezéseket használt a volt ValóVilág szereplőre, Baukó Évára egy követője, amiért Éva a Konyhafőnök lebuktatásával vágott volna vissza.


Az utóbbi időben egy komoly lejárató hadműveletet indított el Baukó Éva az RTL Klub ellen. Nem tudjuk pontosan, hogy ez a fajta ellenségeskedés miből indult, vagy mi okozta Éva haragját. Mindenesetre kicsit sem kíméli a csatornát.

A Survivor leleplezése után a Nyerő páros menetét is elárulta követőinek. Érthető módon páran, akiket érdekel volna a műsor, nem tetszésüket fejezték ki Éva felé. Egy rajongója privát üzenetet is írt neki, amiben megfenyegette, hogy tönkre teszi Éva életét, ha a Konyhafőnök VIP műsorát is leleplezi.

Évának több se kellett, megígérte az ismeretlen követőjének, hogy ha nem kér bocsánatot a trágár üzeneteiért, akkor lefogja a Konyhafőnök VIP műsorát is leplezni. Szerencsére a rajongó elnézést kért, így azt a műsort még homály fedi.

Facebook / Baukó Éva

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!