Ben Affleck és Matt Damon csókjelenetére még nem volt példa - ifaktor
Ben Affleck és Matt Damon Oscar szobraikkal játszanak
Az új történelmi drámában a „The Last Duel"-ben, Ben Affleck és Matt Damon mindketten készek voltak, hogy új szintre emeljék barátságukat.


Mint azt tudni lehet, Ben Affleck és Matt Damon nem csak a filmes iparban, de a magánéletben is nagyon jól kijönnek egymással. A barátok egy új történelmi filmet forgatnak, amiben volt egy olyan jelenet, ahol meg kellett volna, hogy történjen a csók.

Miután az 1997-es „Good Will Hunting" című filmjükért Oscart nyertek a legeredetibb jelenetek kategóriában, nem állt tőlük távol a mostani sem. Már mindkét színész rá volt hangolódva, de ekkor a rendező Ridley Scott azt mondta, hogy mégsem kell megcsinálják a jelenetet és más ötlete van a kivitelezésre. Egy mostani interjúban beszéltek erről, hogy milyen érzés is volt erre készülni.

„A jelenet eredetileg úgy kellett volna, hogy kinézzen, hogy amikor a ceremónia lezajlik, mindenkit szájon kell csókolnod. Ez volt benne a forgatókönyvben."

mondta Affleck.

Damon hozzátette, hogy:

„Ez lett volna az első csókunk a képernyőn."

A rendezőnek azonban kicsit más kép élt a fejében a 14. századi Franciaországban játszódó jelenetről, így Affleck minden egyes csókját megtarthatja Jennifer Lopeznek.

Affleck elmondása szerint a csókra Damonnal még várni kell, ugyanis a rendező azt mondta, hogy valószínűleg az emberek figyelmét elterelné ez a jelenet és a megérzései általában jók. Így a csók helyett Damonnak le kell térdelnie Affleck előtt a jelenetben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!