Berki Krisztián:,,Nagyítóval sem lehet hibát találni bennem" - ifaktor
Berki Krisztián
Berki Krisztián: „A sok hitvány ember megnyilvánulása engem nem gátol”
Instagram/@berkikrisztian

Berki Krisztián:,,Nagyítóval sem lehet hibát találni bennem"

Berki Krisztián megmutatta Instagram-oldalán, hogy felesége, Mazsi és kislányuk Emma is vele tarott külföldi útjára, a mexikói tengerpartra.


Korábban mi is megírtuk, hogy Berki Krisztián elhagyta az országot, akkor még nem tudtuk, hogy kivel és hogy pontosan hova. De most Instagram-bejegyzésében mutatta meg, hogy bizony családja körében élvezi a Mexikó nyújtotta örömöket.

Úgy tűnik, hogy Mazsi is nagyon élvezi a közös nyaralást és kibékült a páros. Közös kislányukat Emmát is magukkal vitték. Krisztián pedig legújabb Instagram-bejegyzésében azt is megmutatta, milyen vacsorával kedveskedett a családjának.

,,Lassan tényleg 🔬 nagyítóval sem lehet hibát találni bennem 🤣😜😘💪🏻 a mai vacsoránk amelyet természetesen én készítettem: Cukkini parmezán cseréppel, fokhagymás rák “jurta” 🤣 Pirelli csillagos a Berki 😜 elvégre 3-ból, 3X nyertem Hal a Tortán-t”

-írta humorosan Instagram-bejegyzésében Krisztián.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!