Berki Krisztián csúnyán megszívatott egy Taxist - ifaktor

Berki Krisztián jogosítványát a közelmúltban vették el, méghozzá a buszbalesetes ügyével kapcsolatban, de amíg nincs végleges döntés az okirattal kapcsolatban, addig a népszerű celeb kénytelen a közlekedés más módjait választani.A celeb már többször posztolt arról, amint éppen kerékpárral és vagy rollerrel szeli Budapest utcáit.

Legutóbbi videójában egy taxissal játszott el egy eléggé megalázó jelenetet – noha vélhetően a taxis be volt avatva a jelenetbe –, bár a lényege nem is ez volt, hanem, hogy Berki kifejezze: ő bizony gyalog jár, amióta nincs autója.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!