Négy pszichológus foglalkozik Berki Krisztiánnal - ifaktor
Berki Krisztián
Berki Krisztián nem bánta meg bűneit – sőt viccet csinál belőlük
Instagram/@berkikrisztian

Négy pszichológus foglalkozik Berki Krisztiánnal

Berki Krisztián egyik legújabb Instagram-bejegyzésében egy csoportterápia pillanatát örökítette meg, ahol konkrétan négy pszichológus társaságát élvezheti.


Berki Krisztián egy különösen vicces bejegyzést osztott meg az Instagram-oldalán a követőivel. Arról már korábban is mesélt, hogy nagyon jó viszonyt ápol jelenlegi terapeutájával, illetve Mazsi hatására is jobban odafigyel mentális egészségére.

Egy korábbi Instagram-bejegyzésében pedig megmutatta, hogy most nem egy, hanem négy pszichológus hölgy a társasága egy csoportterápián. Valószínűleg nem egy igazi terápiáról volt szó, hiszen Krisztián az Instagram-történetében is elhelyezte a képet, ahol megjelölte, mind a Tv2, mind pedig a Tények hivatalos oldalát, így feltételezhetően egy forgatási jeleneten készült a közös fotó.

,,A hagyományos csoportterápián általában 1 pszichológus van, és több páciens. Az én esetemben egyedül vagyok, és a pszichológusok vannak csoportban! 😉 Köszönöm hölgyeim 🙏🏻”

-írta Krisztián az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!