Berki  szerint, ha ő nyert volna, már ingyenes lenne a BKV - ifaktor
Berki Krisztián ingben a Balatonnal a háta mögött.
Ki ne emlékezne rá, hogy Berki anno elindult a főpolgármester-választásokon, mint Karácsony Gergely, Tarlós István és Puzsér Róbert vetélytársa...


Berki most egy Instagram-bejegyzésben emlékezett meg a jelenlegi főpolgármester ígéretére, miszerint ingyenes tömegközlekedés szerepelt a programjában.

„Nálam már ingyenes lenne a BKV ahogy azt üzletileg is vázoltam! Lásd Berki Budapestért program"

– kezdte Berki.

„Karácsony is beemelte a programjába (utánam) de valamiért a másfél éves regnálása óta ez sem valósult meg! mikor lesz végre ingyenes a BKV Geri? Kedves Kari Geri az ingyenes BKV-t még én is várom! A fővárosban lakók Budapestiek másfél éve várják azt amit a programodban hirdettél és ígértél nem várnak többet csak azt a munkát amelyre Te a szavadat adtad! Emberek honfitársaim kedves Budapestiek, én magam még a Jézuskában nem csalódtam csakis a Karácsonyban…"

– írja a celeb, aki arra a kommentelői kérdésre is válaszolt, amelyben valaki azt írta, hogyha bárki ingyen utazhat, akkor boldog-boldogtalan tömegközlekedni fog, így pedig ő nem engedné fel a gyermekét a BKV járataira.

„Jó lenne ha végre nem érezné magát senki másnak, többnek vagy felsőbbrendűnek jó lenne ha mi emberek nem tennénk különbséget egymás között a tömegközlekedés olyan mint az egészségügy jár minden állampolgár számára! Amíg ön különbséget tesz másokkal szemben addig önt sem fogják egyenlőnek tekinteni"

– válaszolt a hozzászólásra Berki.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!