Berki szerint ilyen egy igazán okos ember - ifaktor
Berki Krisztián egy motoron ülve
Berki Krisztián nem igazán a mélyen szántó gondolatairól híres, azonban most egy hosszabb Instagram-bejegyzés végén kifejtette, számára melyik ember az igazán okos.


A poszt elején elárulja, hogy mióta jogosítványát elvették, sokkal többet kerékpározik, így a város vérkeringését is jobban látja.

Elmélete szerint egyébként sokkal nagyobb odafigyelést igényel a kerékpáros/motoros közlekedés, mint az autós, hiszen az már rutinszerű, míg bringával minden bukkanót megérez az ember.

Mindenesetre „szokásos dobozos ebédje" mellett elgondolkodott, hogy ki is az igazán okos ember és a következőre jutott:

„A minap a Hősök tere mellett a ligetben ebédeltem dobozokból ahogy mindig is szoktam és azon merengtem, hogy ki az igazán okos ember ki az akit a jelenlegi helyzetben akár én magam is elismerek… Végiggondoltam és véleményem szerint az, hogy gazdag vagy, vagy szegèny, kétkezi munkát vagy szellemi munkát végzel az rajtad áll a Te döntésed….. Így a Te sikered, ahogy a Te kudarcod is ha nem vagy a helyeden nem pedig másé! Viszont számomra így 40 körül az az igazán okos ember, azokat tartom én magam igazán okos embernek: aki boldog is tud lenni"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!