Bódi Sylvi tyúkokat vett kertjébe - ifaktor
Bódi Sylvi piros felsőben, fekete hajjal, két cicát ölelget

Korábban már többször is beszámoltunk róla, hogy a népszerű modell, Bódi Sylvi teljesen új életet kezdett vidéken és a kertészkedésnek és termelésnek él.


A virágok és zöldségek nevelése után egy új dologba is belevágott, méghozzá a tyúktartásba. Instagram-oldalán számolt be róla Sylvi, hogy hány tyúkot és kakast vett kertjébe.

Többek között azt is megmutatta, hogy milyen ólat készíttetett a jószágoknak. Azt is láthattuk fotói között, hogy már tojtak is neki friss tojást, így biztos, hogy jól érzik magukat Sylvi kertjében.

,,Elkészült a tyúkól és már vannak benne lakók is! 🐓🐔 Leírhatatlan boldogságot érzek!!! 🙏🏼❤️ Az egész idáig tartó út, idöszak már önmagában fantasztikus volt - megtervezni a helyüket, elképzelni a házikóikat, megtalálni a megfelelö asztalost stb.
Tegnap kora reggel pedig ellátogattam életem elsö állatvásárára, Monorra. 🐓🐔🦆🐇 Atttttya ég, mennyien voltak!! 😱 (Tanulság, 6-ra kell menni.☺️) A tömeg (mind árusítók, mind vevök, nézelödök) ellenére nagyon jó látni, hogy ilyen nagy az érdeklödés a háztáji állatokra! 🙏🏼
Nagyon szimpi emberkékkel beszélgettem, s rengeteg szépséges baromfit és egyéb jószágot láttam. 😍 Kis híján egy pávát is a hónom alá csaptam… 😂🙈 Ha tudnám, hogy nem repül el… 🙈🙈🙈
Végül 11 baromfit vettem különbözö helyekröl. Van a csapatban egy brahma pár is! Ök azok a nagytestüek itt az elsö képen. Hidegben szívesebben tojnak, így a hüvösebb napokon is ellátnak majd tojással. 🥚🙏🏼 Van egy másik kakasom is, aki annyira édes hangon kukorékol, hogy teljesen végem van töle! 😍😍😍 Az ö klánjában van 3 tojó és ök ilyen japán tyúkfélék. A tyúkjaim már a hazafele úton megajándékoztak egy tojással, ami a doboz alján volt. ☺️🥚👌🏼 (Reggel pedig 2 a tojófészekben.) Mindenki nagyon jól kijön mindenkivel és jól érzik magukat az új helyen. 🙏🏼 Én meg egész nap csak nézegetném és hallgatnám öket, mert annyira cukik!!!
Nekem csak be kellett zárni az ól ajtaját, mert alkonyatkor maguktól bementek az ólba"

- mesélte követőinek Sylvi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!