ByeAlex X-Faktor versenyzővel veszekszik a Facebook-oldalán - ifaktor
Az X-Faktor mentorai: ByeAlex, Csobot Adél.

ByeAlex néhány szavas kiírásai a jelek szerint sokaknál kihúzta a gyufát. Egy korábbi X-Faktoros versenyzővel szóváltásba is keveredett Alex a Facebook-oldalán.„Csobotnak szép a feje amúgy."

– írta még a Mentorházas adás napján ByeAlex. Erre pedig sokan reagáltak negatívan, mondván szarkasztikus és bántó. A legérdekesebb komment pedig Gyuszitól érkezett.

„Roppant komoly kiírásaid vannak.. Kb mint egy 10 éves...de persze te mindent megtehetsz ..csak valahogy kicsit romboló a mentortársadat ledegradálni..(még ha poén is).. Mondjuk Adél a csipeszekkel még mindig jobb mint te a festett körmökkel"

– írta Barkóczi Gyula, aki már szerepelt korábban az X-Faktorban, s a táborig jutott.

„hol is degradaltam? gyuszi ideje lenne mar feldolgoznod h evekkel ezelott hazakuldtunk a taborbol mert kezdonek bizonyultal. a frusztracio miatt sikertelen leszel pedig jo gyerek vagy!"

– írta válaszként a mentor.

Barkóczi még 2017-ben szerepelt a tehetségkutatóban, de már akkor is nehezen fogadta el a a mentoroktól kapott kritikákat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!