ByeAlex szerint Imi Plaza és a The Palace primadonnák - ifaktor
ByeAlex fekete felsőben.
Áll a bál az X-Faktor mentora, ByeAlex körül. Néhány versenyző megorrolt rá, amiért egy vodkás hasonlattal élt a The Palace értékelése kapcsán.


Az egész onnan indult, hogy az X-Faktor legutóbbi élő show-jában kiderült, hogy a The Palace tagjai nem dohányoznak és nem isznak alkoholt sem,amit a műsor szabad szájú mentora, ByeAlex meg is lovagolt az értékelésnél, véleménye szerint előadásukhoz kicsit több „vodka" kellett volna, ha már a rock and roll stílust választották.

A műsor közben Gáspár Laci tett egy félmondatos említést arra, hogy a The Palace növényi tejet és kakaót iszik (ezzel próbálta meggyőzni a köztudottan vegán Puskás Pétert, hogy adjon széket a bandának – a szerk.), amit Alex a saját értékelésénél fel is használt.

„Én azt gondolom, hogy a Rock&Roll-hoz pont nem tej és kakaó kell, hanem egy kis vodka"

– érkezett a kritika a mentortól, aki nem adott széket és végül a banda ki is esett a műsorból.

@palacezenekar #duett @itsbyealexbitch közreműködésével 900.000 alkoholista országában ez biztosan jó üzenet? 🤔😕 #xfaktor #xf10 #byealex #thepalace #reakcio ♬ eredeti hang - APU

A kritika tartalma igazából azóta sem igazán beszédtéma, hanem sokkal inkább az, hogy a The Palace, Imi Plaza és ByeAlex üzenget egymásnak a közösségi médiában.

„Sajnos, egy olyan országban, ahol 900.000 alkoholista él, úgy érezzük, fontosabb üzenet az, hogy ital nélkül is lehet jót bulizni. Illetve, hogy ezt a döntést mindenki maga hozhassa meg a brutális társadalmi nyomás nélkül. És ne az legyen a norma, hogy mindenki a sárga földig issza magát"

– válaszolta a The Palace ByeAlex Facebook-bejegyzésére, amelyben az egyik kedvenc megszólalásának titulálta, amit a zenekarnak mondott.

„Na, akkor jól megértettétek, amit szerettem volna mondani... Nyálas képmutatás"

– reagált Alex minderre Instagram-sztoriban.

A posztcunami itt még nem ért véget. A jelek szerint Gáspár Laci kiesett versenyzője, Balogh Imre, azaz Imi Plaza sem ért egyet ByeAlex kritikájával, hiszen leszólta az énekest, aki szerinte cseppet sem ért a Rock-hoz, amire Alex ugyancsak visszavágott.

A mentor nemes egyszerűséggel azt mondta, hogy azért nem lesznek (Imi Plaza és a The Palace) soha színpadi emberek, mert „sértődős primadonnák".

ByeAlex és Imi Plaza kommentváltása.

Facebook/ByeAlex

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!