VV Dani szerint ByeAlex meleg - ifaktor
VV Dani a várban ül

VV Dani erős kritikát fogalmazott meg ByeAlex külsőjével kapcsolatban, amelyet Instagram-oldalán osztott meg a követőivel. Szerinte az, hogy Alex fülbevalót hord és extrém frizurát csináltat megkérdőjelezi férfiasságát.


VV Danit a legutóbbi Való Világ Powered by Big Brother című műsorban ismerhette meg az ország. A nézők gyomom követhetnék VV Virággal való szerelmük minden mozzanatát. Kiesésük óta pedig Instagram-oldalukon szoktak betekintést engedi magánéletükbe.

VV Dani most Instagram-történeben osztotta meg követőivel, ahogy párjával nézik az X-faktort. Az egykori villa lakó, azonban értetlenül állt az egyik zsűritag stílusa előtt.

Ugyanis Dani szóvá tette, nem érti miért van ByeAlexnek fülbevalója, továbbá a mentor mostanában hordott különleges frizurájára is felhívta a figyelmet. Követőihez fordult segítségért, hiszen megkérdezte őket, szerintük ez a mai időkben stílusos-e.

Ezután pedig az idei X-faktor győztesére, Aleere is tett megjegyzés, konkrétan zöld-fekete hajára. Végül pedig homosnak nevezte ByeAlexet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.