A „You” sztárjának legújabb áldozata Cardi B - ifaktor
Penn Badgley és Cardi B
Penn Bagdley és Cardi B internetes barátsága újabb és újabb humoros fordulatokat vett az utóbbi időben. Folyamatos viccelődésük a színész sorozatával kapcsolatban új szintre lépett, ugyanis Penn kinyomozta Cardi új otthonának címét és még ajándékot is küldött neki.


A szemfüles követők más biztosan észrevették Cardi és a „You" sztárja, Penn Badgley közti viccelődést az interneten. Az énekesnő korábban Twitter-oldalán cserélte profilképét a színész fotójára. Ezzel is megmutatva mennyire odáig van a sorozatért. Ezután pedig Penn volt az, aki Twitter-oldalán Cardi fotóját állította be profilképnek.

Cardi nemrég vette meg legújabb otthonát New Yorkban, amellyel már egy nagyon régi álmát váltotta valóra. Azonban a házavató ajándékok között volt egy különös csomag. Penntől érkezett a küldemény, amelyben egy baseball sapka volt, rajta a „Hello, You…" felirattal, egyértelműen a sorozatra utalva. Továbbá a színész mellékelt egy rövid üzenetet is az ajándékhoz. Ebben elismeri milyen tehetséges énekesnő Carbi és több vicces utalást is tesz megszállottságára iránta. Továbbá filmbeli karaktere Joe Goldberg nevével írja alá a levelet.

Cardi B ezután a következő szöveget osztotta meg a képpel együtt Twitter-oldalán:

,, How Joe found my new house adress ?"
,,Hogyan derítette Joe ki az új házam címét?"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!