Cardi B ezúttal uborkának öltözött - ifaktor

Az amerikai rapper-énekesnő, Cardi B már többször is megbotránkoztatta közönségét extrém öltözékeivel. Ezúttal uborkának öltözött.


Mondhatni, hogy már meg sem lepődünk Cardi öltözködési szokásain, azonban ez még tőle is sokkolóan hatott. Követői elárasztották Insta-fotóját uborka emotikonokkal.

Ez érthető is, hiszen a kép láttán mi se tudtunk másra asszociálni, csakis egy nagy, érett uborkára. Cardi B tetőtől talpig zöldbe bugyolálta magát, ráadásul sokkal inkább lett nevetséges, mint szexi a ruhában.

A rappernek még a cipője sem látszik ki a ruhából, mint egy zsák, úgy lett ráhúzva arra. Feje búbját is takarja a ruha teteje, így csak az arcát láthatjuk, amit viszont egy hatalmas napszemüveg mögé rejtett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!