Cserháti Tamara vicces képpel búcsúztatta a nyarat - ifaktor

Az egykori szépségkirálynő, Cserháti Tamara Instagram-oldalán mutatta meg követőinek, hogy édesanyaként, hogyan is telt a nyara. Természetesen a kép a vicc kedvéért készült, de nyomokban tartalmaz igazságot is.


A nyár utolsó napján Tamara úgy döntött, méltó módon búcsúztatja a 2021-es nyarat Instagram-oldalán. Édesanyaként a nyár minden percét igyekezett kihasználni, azonban a nyárbúcsúztató képe árulkodik róla, milyen is a nyár, ha az ember már szülő.

„Akkor én ezzel a képpel búcsúzom az idei nyártól és nem tiltakozom az ősz ellen.😁 Gyere bölcsi, gyere ovi és köszi nyár ezt a három hónapnyi 0-24es szolgálatot. Szuper volt és rengeteg szép emléket okoztál nekünk"

- fogalmazta közösségi oldalán Tamara.

Abban száz százalékig egyet tudunk érteni az influenszerrel, hogy idén a nyár valóban három hónapnyi 0-24-es szolgálatot tett és egy szuper nyarat zárhatunk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Schobert Norbiék és Rácz Jenőék együtt utaztak el

Az utóbbi időben láthattuk a közösségi médiában is, hogy Schobert Norbiék és Rácz Jenőék egyre többet találkoznak. Most közös utazásra is indult a két család.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!