Csonka András elmesélte, hogyan kényszerült az utcára - ifaktor

Csonka András legmerészebb álmaiban sem hitte volna, hogy egyszer az utcán kell a fejét álomra hajtania. Most megtudhatjuk a részleteket!


A híres színész egy tévedés okán volt kénytelen az utcán tölteni az éjszakát, tulajdonképpen egy apró figyelmetlenség miatt.

Csonka András szegedi tartózkodása alatt vett ki egy lakást a városban, de mivel egyik kulcsa sem nyitotta az ajtót, így az autójában kellett töltenie az éjszakát.

András így nyilatkozott:

„Hajnal háromig próbán voltam az Apácashow miatt, így amikor végeztünk, akkor mentem volna a lakásba, amit kibéreltem, de nem nyitotta egyik kulcsa sem a lépcsőházajtót. Aki kiadta nekem a lakását, véletlenül kihagyott egy számot, ezért nem mű­ködött a kapukód. Természetesen a lakás tulajdonosát is hívtam, de sajnos nem értem utol."

Mint kiderült, András egy közeli hotelben próbált volna meg egy szobát kivenni, de ott sajnos telt ház volt. Ekkor azonban már annyira fáradt volt, hogy nem volt energiája felkeresni a többi szegedi hotelt is, ezért döntött végül úgy, hogy autójában éjszakázik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Photo by Abdul Gani M on Unsplash

Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Azt mondják, mindenkinek él valahol egy tökéletes társ, az ideális másik fele ebben a világban. Érdekel, mely csillagjegy képviselői között érdemes keresgélned? Íme 4 jegy, akivel nagyon jól kijönnek a Skorpiók!

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!