Csonka Bandi: Roger Moore és Pierce Brosnan között vagyok - ifaktor
Csonka Bandi James Bond premieren nyilatkozik

A szerda esti James Bond premier előtti vetítésén megkérdeztük Csonka Andrást is, hogy kit látna szívesen Daniel Craig helyett egy következő 007-esnek.


A színész gondolkodás nélkül rávágta kérdésünkre, hogy saját magát, hiszen Roger Moore és Pierce Brosnan között mozog véleménye szerint. Természetesen András viccelődött, bár úgy gondoljuk, minden viccnek a fele igaz.

Ezen kívül Banditól azt is megtudtuk, hogy világ életében hatalmas James Bond fan volt, olyannyira, hogy képes volt még a videókazettákat is ellopni és lemásolni a filmeket.

„Bevallom őszintén, nekem mindegyik megvolt. Annak idején, amikor videótékák voltak, én kiloptam és átmásoltam őket, tehát most is megvan VHS kazettán. Elnézést kérek ezért"

- mesélte a színész.

Mindenesetre mi nagyon szívesen megnéznénk Bandit egy következő James Bond szerepében és kívánjuk neki, hogy ez az álma valóra váljon!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!