Csuti és Curtis is beleállt az új szabályozásba - ifaktor
Sigér Dávid a Groupama-stadion lelátóján.
A labdarúgó NB1-ben szereplő Ferencvárosi Torna Club közleményben tudatta, hogy a szombati a MOL Fehérvár FC elleni rangadótól kezdve száműzi a trágár beszédet és az erőszakos viselkedést a családi szektorból. Minderről Csutinak és Curtisnek is megvan a véleménye.


„Tegyünk együtt azért, hogy a Fradi-család legkisebb tagjai is minél inkább otthon érezzék magukat a Groupama Arénában. Figyeljünk egymásra, szurkoljunk sportszerűen és mondjunk NEMET a trágár, ocsmány, csúnya beszédre!"

szól a Ferencvárosi TC közleménye.

Ezáltal a családi szektorban már a MOL Fehérvár FC elleni bajnoki rangadón tilos volt: a trágár, obszcén kifejezések használata; az ocsmány káromkodás, a közösségellenes magatartás; a fenyegető, agresszív, kötekedő, és egyéb megbotránkoztató megnyilvánulás; a kiskorúak erkölcsi, érzelmi fejlődésére károsan ható egyéb magatartás, megnyilvánulás.

„A mai naptól tilos a káromkodás a D1 es a D2-es családi szektorból a @groupama.arena.official -ben! Szerintetek működni fog? Miket fognak mondani? Ejjjj a csudába, óóó a mindenit neki… folytasd a sort kommentben!"

– írta némileg cinikusan az egyébként a Ferencvárosnak szurkoló Szabó András „Csuti".

A bejegyzéséhez Curtis is fűzött egy kommentet, amely már közel sem a humor oldaláról fogta meg a szabályt.

„Teljesen megölik a lelátói életet szépen lassan..."

– írta az Újpest FC-nek szurkoló rapper.

Csuti bejegyzése ide kattintva látható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!