Csutit végre újra mosolyogni láthatjuk - ifaktor
Csuti és Young G Béci.
Csuti Kulcsár Edinával való válása óta szinte csak olyan interjúkat adott, ahol ez volt a főtéma, emiatt pedig a beszélgetések hangulata egyértelműen ennek hatása alatt volt. Legújabb szereplésében azonban az örömé és a nevetésé volt a főszerep.


Egy teljesen új műsorba kapott meghívást Csuti, ahol Young G Béci volt az ellenfele. A (L)EHETETLEN című podcastben a két sztárvendégnek egymást kell lefőznie, de a feladat korántsem ilyen egyszerű. Egy szerencsekerék és a műsorvezető hathatós közreműködésével folyamatos nehezítések vártak a versenyzőkre.

„Na ki látta a (L) EHETETLEN című műsort @younggbeci -vel és velem a @creatortv_hu YouTube csatornáján? Igazán hálás vagyok, hogy részt vehettem benne, komolyan! De hogy is tartja a szólás? Jó tett helyébe jót várj, igaz @virussipi -kém? Szerintetek ez mi a kezünkben?”

– írta Csuti az Instagram-oldalán, egy jó hangulatú fotó kíséretében, amelyen aktuális ellenfelével, Bécivel látható.

Amikor már a műsor elején farsangi szettbe öltöztek és kiderült, hogy egy sokkolóval a karjukon kell főzni, már akkor eldőlt, hogy jókedvnek nem leszünk híján.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!