Debreczeni Zita megfogadta, hogy megmenti a családját - ifaktor
Debreczeni Zita bordó pulcsiban ül egy széken
Ezt gondolja Debreczeni Zita a sebhelyéről
Instagram/ @palto.hu

Debreczeni Zita megfogadta, hogy megmenti a családját

Debreczeni Zita egyik fogadalma az volt, hogy megtanul igazán jól főzni, azonban ehhez nem férje, Gianni segítségét veszi igénybe, hanem úgy döntött, főzőtanfolyamra jár majd.


Úgy tűnik, ami összehozta Debreceni Zitát és férjét, Gianni Annonit az nem a főzés iránti szeretetük volt. Ugyanis Zita most legutóbbi Instagram-bejegyzésében árulta el, hogy bizony nem ért a főzéshez.

A fotós olyan szinten kezdőnek érzi magát a konyhában, hogy meg is szeretné menteni családját a fogásaitól, így eldöntötte részt fog venni egy főzőtanfolyamon. Követőit már bátorítja is rá, hogy adjanak neki tanácsokat.

,,Az újévi fogadalmam egyike volt, hogy megmentem a családom és megtanulok rendesen főzni! 😂☝🏼 Szóval tessék nyugodtan bombázni főzőtanfolyamokkal! ☺️☝🏼 Hétvégén @tiagosabarigo az @essenciarestaurantbudapest Michelin - csillagos séfjétől tanulhattam el pár trükköt! Nagyon hangulatos, szórakoztató és egyben hasznos tanfolyam volt! Köszönjük séf! 🙏🏼☺️”

-írta Instagram-bejegyzésben Zita, amelyet ide kattintva tudtok megtekinteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!