Demi Lovato énekesnőből ufókutató lett - ifaktor
Demi Lovato sötétkék ruhában fotózáson
Demi Lovato egy tévéinterjúban adott hangot véleményének, miszerint politikailag nem korrekt dolog idegeneknek hívni a földönkívülieket. Továbbá elárulta, most már ufók után nyomoz.


Demi Lovato mindig is kiállt a kisebbségek jogaiért és politikai korrektségéről ismert, azonban mostani nyilatkozata kicsit összezavarta rajongót. Egy hamarosan megjelenő műsoráról volt szó egy tévéinterjúban, ugyanis hamarosan elindul az énesnő új sorozata. Két barátjával fog ufók után kutatni.

Demi mélyen hisz a földönkívüli entitások létezésében és úgy gondolja nem korrekt dolog idegeneknek hívni őket, mivel ezt a kifejezést a földön élő emberekre is gyakran használjuk. Azokra a személyekre mondjuk, akiket esetleg nem fogad el a társadalom, nem illenek be semmilyen közösségbe. Az énekesnőből lett újdonsült UFO kutató egyébként megnyugtatta az emberiséget, hogy a szerinte létező földönkívüliek nem rendelkeznek ártó szándékkal, hiszen ha el akartak volna pusztítani minket már megtették volna.

Rajongói nagyon meglepődve reagáltak a volt Disney sztár nyilatkozatára és a legtöbben értelmetlennek tartották a véleményét.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!