Dombóvári István elismerte felelősségét balesete után - ifaktor
Noha a baleset talán túlzó kifejezés arra, ami Dombóvári Istvánnal történt a napokban. A népszerű humorista és közösségi média szereplő egy kisebb „malőrt" hajtott végre az autójával.


Nagy autó, nagy gonddal jár", mondhatnánk Dombinak, aki a saját felhajtójukról való kiállás közben félig az árokban kötött ki Toyota márkájú gépjárművével.

Dombi meglepő őszinteséggel vallott arról, hogy igazán sosem ment neki jól a vezetés, és jogosítványa is csak 35 éve kora után lett – vélhetően eddigre elengedhetetlenné vált.

„Ma is lecsúsztam az útról. Nem az első eset. De a saját beállómról a legelső. Nyomi sofőr vagyok. Van akinek egész egyszerűen nem való a vezetés. Nem véletlenül nem volt nekem 35 éves koromig jogsim. Nem véletlenül nem keresett meg soha a büdös életbe valami autószponzor."

– írta a humorista a Facebook-oldalán az esetről, majd a bejegyzés végén hálásan megköszöni az arra járók segítségét, akik segítettek kiszedni a – kicsinek nem mondható – járgányt a „mélyből".

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

A sztárvilág legemlékezetesebb esküvői - Jennifer Anniston és Brad Pitt

Jennifer Aniston és Bred Pitt már több mint 21 éve házasodtak össze, 2000. július 29-én. A sztárok öt évvel a fényűző esküvőjük után elváltak. Lássuk milyen volt az ő egymillió dolláros lakodalmuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!