Dombóvári István nagyon megijesztette a követőit - ifaktor
Dombóvári István nagyon megijesztette a követőit
Dombóvári István rasszista kommentet hagyott a neten
Dombóvári István rasszista kommentet hagyott a neten

Dombóvári István nagyon megijesztette a követőit

Dombóvári István legutóbbi Instagram-bejegyzésével alaposan rá hozta a frászt a követőire. A humorista komoly lépést jelentett be a házasságában.


Mostanában több celebpár is úgy döntött, hogy külön utakon folytatják az életüket. Dombóvári István pedig egyfajta fricskaként reagált ezekre a történésekre saját Instagram-bejegyzésében.

A rajongók először nagyon megijedtek a komoly közleményt olvasva, amelynek teljesen olyan hangvétele van, mintha István azt jelenté be, hogy szétmentek kedvesével. A közlemény végén beismeri, hogy csupán követőinek megtréfálása volt a cél.

,,KÖZLEMÉNY
Mindössze 3 és fél éve találkoztunk először. Hú, mennyi minden történt azóta! Az egész életemet megváltoztattad. Amikor feleségül vettelek, az volt életem legjobb döntése. Teltek-múltak a hónapok, elköltöztünk, új feladatokat kerestünk. A pandémia 0-24-ben egy légtérbe kényszerített minket, de mi azt is hősiesen álltuk. Aztán jött az igazi fordulópont, amikor közölted, hogy a gyermekemet hordod a szíved alatt. A mi kis közös csodánk érkezése alaposan felforgatta a mindennapjainkat, semmi nem maradt olyan amilyen volt. Közben újra indult az élet, nekem is lett munkám, már nem tudtunk annyit együtt lenni, amennyit szerettünk volna. Próbáltunk mindent ugyanonnan folytatni, de a világ közben alaposan megváltozott körülöttünk. Ezért egy szép napon leültünk, hogy alaposan átbeszéljük az életünket és a kapcsolatunkat. Elhatároztuk, hogy pontosan ugyanígy, együtt folytatjuk tovább ahogy tegnap, hiszen minden szuper, szeretjük egymást és soha nem voltunk boldogabbak, mint most. Azt a kékeslila izét csak azért tettem a képünkre mert megtetszett. Megkérek mindenkit, hogy ha van kedve, nyugodtan örüljön velünk együtt, hiszen nem csak az a sztori, amikor baj van, hanem talán az is, amikor nincs! 😘😘😘”

-írta István a bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!