Drew Barrymore Cardi B legújabb celeb barátja a Twitteren - ifaktor
Cardi B fehér kabátban, szürke hajjal ül a kanapén

Úgy tűnik, a Twitter az a hely, ahol Cardi B számára minden olyan álmai, hogy melyik celebbel szeretne barátságot ápolni, valóra válik.


Először Penn Badgley volt - az ő arca még mindig ott virít a rapper hivatalos Twitter profilképén -, most pedig belép a képbe Drew Barrymore is. A színésznő válaszolt Cardi B segélykérésére a húsmentes alternatívákra való áttérésben, és közben imádnivaló rajongását is kifejezete.

Két hétvégével ezelőtt a Grammy-díjas rapper a Twitteren jelentette be, hogy vegánná akar válni, és több millió Twitter-követőjéhez fordult, hogy ajánlásokat kérjen a hús alternatíváiról.

"Vegánná akarok válni, de imádom a húst"

- tweetelte a rapper.

"A vegán húspótlók ízben hasonlítanak a húshoz, vagy nem igazán?"

Napokkal később Barrymore lelkesen tett eleget a felhívásnak:

"IGEN @iamcardib I HAVE THE ANSWER TO YOUR MEAT FREE DREAMS"

- tweetelte Barrymore.

A tweet mellé a színésznő egy videót is mellékelt, amelyben elmondta Cardinak, hogy ő flexitáriánus - vagyis túlnyomórészt vegetáriánus - és az egyik eddigi legnagyobb rajongója. Felajánlotta, hogy húsmentes opciókat küld a rappernek a Quorntól, egy olyan bioélelmiszer-márkától, amelynek Barrymore a cég honlapja szerint Chief Mom Officer-je (CMO).

"Álmomban sem gondoltam volna, hogy felkereslek, amíg meg nem láttam a cikket arról, hogy azt mondtad, nem akarsz húst enni"

- mondta a videóban.

Cardi úgy tűnt, ugyanilyen izgatott, hogy választ kapott a színésznőtől. Barrymore energiájához illeszkedve a rapper így írt vissza:

"Ommmmmmmmmmggggggggggggg ....naaaa képzeld el, hogy étkezési tanácsokat kapok Drew Barrymore-tól, annyira szeretem a húst, és SZERETEM a RÁK LÁBÁT, de már nem emésztem meg ugyanúgy az ételeket, különösen a vörös húst nem"

Hozzátette:

"Szeretnék valami egészségesebb és mégis ízletesebbet ételeket enni, mert imádom az ízeket!!!"

Cardi döntése, hogy vegán lesz, azután született, hogy idén korábban egészségügyi problémákkal küzdött.

"Volt egy gyomorvírusom nem is olyan régen, és úgy érzem, az emésztőrendszerem már nem a régi"

- írta a Twitteren.

"Probiotikumokat iszom, de nem sok változást látok. Sokat nézegetem a nyers ételeket tartalmazó oldalakat, de ez egy hatalmas változás lesz számomra."

Most Drew-nak köszönhetően Cardi jó úton halad afelé, hogy megvalósítsa vegán álmait. Reméljük, mindannyiunknak ilyen sok szerencsénk lesz a saját újévi fogadalmainkkal.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!