Durván átejtette unokatestvérét Poleczki Richárd - ifaktor

Poleczki Richárd megviccelte unokatesóját, Barbit a szülinapja alkalmából.


A közkedvelt YouTube tartalomgyártónak már 40 ezer feliratkozója van a közösségi videómegosztón, Instagramon pedig majdnem 30 ezren követik.

Poleczki Richárd 2018-tól kezdett el aktívabban videókat készíteni. Például két részes sorozatban mutatta meg, hogyan költözött, elmondta, hogyan tudott 60 nap alatt 28 kilót leadni, de még sok más érdekességgel is megörvendeztette követőit.

Richárd legújabb videójában unokatestvérét viccelte meg, akivel már szinte testvéri kapcsolatban vannak. A csíny az volt, hogy a fiú azt mondta Barbinak, hogy egy csodás Mercedes típusú autót fog kapni a születésnapjára.

A YouTuber valóban meg is jelent az autóval, ám Barbi boldogságának hamar vége szakadt, amikor Richárd közölte vele, hogy mégsem az lesz az ajándéka. Ekkor került elő a kesztyűtartóból az igazi ajándék, ami egy telefon volt.

A videót szenzációs módon 24 óra leforgása alatt már 50 ezren tekintették meg.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!