Egy ismeretlen férfi felajánlkozott Fördős Zének - ifaktor

A népszerű gasztroblogger, Fördős Zé közösségi oldalain már megszokhattuk, hogy különleges kommentekkel is sűrűn találkozhatunk. Azonban arra, amit most kapott Zé Facebook-oldalán, még ő sem volt felkészülve.


Történ ugyanis, hogy Zé megosztott egy posztot, amiben elárulta, hogy kedvese mirelit pizzával várta haza, de ő így is nagyon boldog és szereti őt.

„Amikor fáradtan hazaérsz, de a kedvesed forró, ropogós, 499 ft-os mirelit pizzával vár.. köszönöm @kiszelsari , megint isteni lett!"

- írta viccelődve Facebook-oldalán Zé.

A bejegyzés természetesen jó sok humorral volt fűszerezve, de ennek ellenére egy férfi úgy érezte, neki muszáj ajánlatot tennie Zének, így ezt a kommentet hagyta a fotó alatt.

Véleményünk szerint Zé jobban kezelte a helyzetet, mint a legutóbbi válasz kommentjével és egész aranyos és humoros kommentek születtek az esetből.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Fluor Tomi bajba kerülhet, ha Szabó Zsófi meglátja ezt a fotót

Fluor Tomi és Szabó Zsófi között már hosszú ideje izzik a levegő. A két népszerű sztár a közösségi médiában való üzengetés után – immár nyomozókként – hétről hétre találkoznak egymással, amikor is a Wellhello rappere rendre megajándékozza Zsófit valamivel.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!