Elcsattant az első csók az Álarcos énekes új évadában - ifaktor

Korábban már írtunk róla, hogy a népszerű műsorvezető, Szabó Zsófi és Fluor Tomi között izzik a levegő. Sőt, ők sem tagadták, hogy valami alakul közöttük, de ennél többet nem szeretnének elmondani.


Az RTL Klub nagyszabású show műsorában, az Álarcos énekes új évadában most együtt nyomoznak, hogy kiket rejthet a maszk és bizony már az első adásban elcsattant egy csók közöttük.

Az első adásban már rögtön láthattuk, ahogyan Tomi és Zsófi egymás vérét szívva, flörtölgetve ülnek egymás mellett. Tomi készült Zsófinak egy külön ajándékkal is, amiben azt kérte tőle, legyen az első adás az első randevújuk.

Az ajándék után a közönség és Bence buzdítani kezdte a két nyomozót, hogy adjanak egymásnak csókot, amibe Zsófi végül bele ment, de a kezét szájuk közé tette.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Fluor Tomi bajba kerülhet, ha Szabó Zsófi meglátja ezt a fotót

Fluor Tomi és Szabó Zsófi között már hosszú ideje izzik a levegő. A két népszerű sztár a közösségi médiában való üzengetés után – immár nyomozókként – hétről hétre találkoznak egymással, amikor is a Wellhello rappere rendre megajándékozza Zsófit valamivel.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!