Exfelesége elárulta, hogy együttléteik sérült le a focista - ifaktor
Kevin Prince Boateng
Kevin-Prince Boateng volt felesége azt állította, hogy exférje azért volt mindig sérült, mert hetente hét-tíz alkalommal feküdtek le.


A 34 éves veterán középpályás – aki jelenleg a második szezonját játssza a Hertha Berlinnél – profi pályafutása során valóban gyakran volt sérült, de ezt mindeddig aligha a gyakori intim együttlétek számlájára írta bárki is.

Boateng mentalitása a pályán ugyan vitathatatlan volt, de a magánéletében sosem viselkedett igazi profiként. Gyakran kapták dohányzáson, vagy éppen éjszakai szórakozóhelyeken mérkőzések előtt, sőt autójával is több szabálysértést követett el.

Melissa és a Boateng 2011-ben ismerkedtek meg, és van egy közös fiuk, a hétéves Maddox. A futballista és a 36 éves olasz televíziós műsorvezető kapcsolata 2020-ban véget ért.

„Kevin azért sérül meg olyan gyakran, mert hetente hét-tíz alkalommal szexelünk. Utálom az előjátékot, egyből a lényegre térek. Jobban én irányítani”

– avatta be 2012-ben a modell a nézőket a hálószoba titkaikba.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!