Ezért mosta autóját Kovács Patrícia estélyi ruhában - ifaktor
Kovács Patrícia az autóját mossa fekete földig érő ruhában

Nem szokványos látvány tárult elénk, mikor megláttuk Kovács Patrícia legújabb Instagram-fotóját. A színésznő ugyanis estélyi ruhában mosta kocsiját.


Első ránézésre az ember nem érti, hogy Kovács Patrícia vajon miért mossa autóját egy gyönyörű, földig érő, fekete estélyiben. Szerencsére a színésznő elárulta bejegyzésében, hogy miért is alakult ez az autómosás így.

Patrícia elmondása szerint fotósával autóját készültek fotózni, ezért volt az estélyi ruha. Azonban későn jöttek rá, hogy a kocsit elfelejtették lemosatni, ami azért valljuk be, igen fontos a fotózás előtt, főleg, ha az egyik főszereplő az autó.

Így hát Patrícia kénytelen volt estélyi ruhában mosni autóját. Mi úgy véljük, hogy véletlenek nincsenek, ugyanis remek fotók készültek a színésznőről mosás közben.

„Na az úgy történt, hogy elindultunk @livingartportrait_by_viktoria -val egy fotósorozatot készíteni a kocsival, viszont elfelejtettem hamarabb elvinni lemosni, úgyhogy kénytelen voltam estélyiben megtenni. Mert megérdemli. Ez nem is kérdés. Jó pont: mindig van a csomagtartóban váltócipő"

- olvashatjuk Patrícia bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!