Ezért mosta autóját Kovács Patrícia estélyi ruhában - ifaktor

Nem szokványos látvány tárult elénk, mikor megláttuk Kovács Patrícia legújabb Instagram-fotóját. A színésznő ugyanis estélyi ruhában mosta kocsiját.


Első ránézésre az ember nem érti, hogy Kovács Patrícia vajon miért mossa autóját egy gyönyörű, földig érő, fekete estélyiben. Szerencsére a színésznő elárulta bejegyzésében, hogy miért is alakult ez az autómosás így.

Patrícia elmondása szerint fotósával autóját készültek fotózni, ezért volt az estélyi ruha. Azonban későn jöttek rá, hogy a kocsit elfelejtették lemosatni, ami azért valljuk be, igen fontos a fotózás előtt, főleg, ha az egyik főszereplő az autó.

Így hát Patrícia kénytelen volt estélyi ruhában mosni autóját. Mi úgy véljük, hogy véletlenek nincsenek, ugyanis remek fotók készültek a színésznőről mosás közben.

„Na az úgy történt, hogy elindultunk @livingartportrait_by_viktoria -val egy fotósorozatot készíteni a kocsival, viszont elfelejtettem hamarabb elvinni lemosni, úgyhogy kénytelen voltam estélyiben megtenni. Mert megérdemli. Ez nem is kérdés. Jó pont: mindig van a csomagtartóban váltócipő"

- olvashatjuk Patrícia bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

A szülinapos Julia Roberts top5 legemlékezetesebb filmje

Ma ünnepli születésnapját a gyönyörű színésznő, Julia Roberts. Ebből az alkalomból adódóan elhoztuk nektek az öt legnépszerűbb filmjét, amelyből nemcsak az derül ki, hogy remek színésznő, de az is, hogy rajta aztán tényleg nem látszik az idő múlása.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!