Fekete Laci A Konyhafőnök eddigi leghumorosabb vendége volt - ifaktor
A Konyhafőnökben Fekete Laci.
A Konyhafőnök legújabb évada nem véletlenül kapta a „legendás” jelzőt. 2022-ben ugyanis tényleg az ország legsokszínűbb, legismertebb emberei kapnak meghívást hétről hétre, hogy kóstolhassanak a főzőreality-ben.


A legutóbbi adásba az a Fekete Laci kapott meghívást Fördős Zééktől, aki hozta tőle megszokott formáját és igen szórakoztató karakterét a konyhában is.

Fekete 1988–1997 között a Magyarország legerősebb embere cím birtokosa volt, aki jelenlegi több mint 170 kilót nyom, így enni is bőven tud.

Az erősportoló vendégeskedése humorban is bővelkedett. Rácz Jenőről megállapította, hogy két éves önmagára emlékezteti, szkanderben egy másodpercig bírná ellene bármelyik versenyző, illetve a piacteret is egészében tudná felhozni bárkinek, ha arra lenne szükség.

A műsorban egy kis edzés is teret kapott, amikor Anikó mellé Rácz Jenő is csatlakozott a Fekete Laci által tartott tréninghez.

A későbbekben egyébként egy – egyelőre rejtélyes – világsztár is érkezik majd a A Konyhafőnökbe, akit ebben a szerepben még nem láthattak a hazai nézők.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!