Ezért adott férjére magassarkút Chiara Ferragni - ifaktor
Chiara Ferragni és férje Fedez ülnek elegáns ruhában a földön

Az olasz származású divatmodell, Chiara Ferragni Instagram-oldalán osztott meg egy roppant szórakoztató videót saját magáról és férjéről, amin épp magassarkúban ácsorog.


Chiara és férje már évek óta alkotnak boldog párt és már két csodálatos gyermek szülei is. Chiara munkájából adódóan rengeteg fontos eseményre járnak, ahova illik az embernek a lehető legjobb formáját mutatnia.

Ilyen volt az utóbbi Versace party is, amire Chiara és férje is, sőt még Dua Lipa is hivatalosak voltak. Chiara azonban modell alkatának köszönhetően 177 centiméter, míg férje Fedez nála három centivel alacsonyabb.

Így Chiara amúgy is magasabb férjénél, azonban ha magassarkút akar felhúzni lábára, akkor már nagyon feltűnően nagy lesz a méretkülönbség. Így történt hát, hogy a Versace showra Chiara magassarkút adott férjére.

"Végre ugyan olyan magas, mint én vagyok"

- írta viccelődve a szuper modell, azonban a későbbi fotókon láthattuk, hogy nem kényszerítette férjére az óriási magassarkúkat egész estére.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!