Fluor és Szabó Zsófi között még mindig izzik a levegő? - ifaktor

Mi lehet azonban Shane Tusuppal? Minden jel arra utalt az utóbbi időben, hogy Szabó Zsófi és az úszóedző egy párt alkothatnak. Most azonban újra Fluorra terelődött a gyanú.


Az Álarcos énekes egyik kimaradt jelenetében ugyanis láthatjuk, ahogyan a két nyomozó, Szabó Zsófi és Fluor Tomi szinte szó szerint, elvesznek egymás tekintetében.

Lehet, hogy a műsor forgatása még jóval Shane megjelenése előtt történt volna és akkor még Zsófi Tomi iránt táplált érzelmeket? Ezt sajnos nem tudjuk, azonban a felvétel magáért beszél.

A páros egy ártatlannak tűnő játékot kezdett el játszani az adásszünetében, ami a farkasszemnézés. Azonban Zsófi és Tomi alig bírták pár másodpercig pislogás nélkül. Zsófi összesen négyszer veszítette el a játékot.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Photo by Abdul Gani M on Unsplash

Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Azt mondják, mindenkinek él valahol egy tökéletes társ, az ideális másik fele ebben a világban. Érdekel, mely csillagjegy képviselői között érdemes keresgélned? Íme 4 jegy, akivel nagyon jól kijönnek a Skorpiók!

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!