Fluor Tomi: „Én igazából a Zsófi miatt jöttem” - ifaktor
Fluor Tomi sapkában és bőrszínű pulcsiban áll fehér háttér előtt

Hamarosan kezdődik az RTL Klub nagyszabású showműsora, az Álarcos énekes. A négy detektív között Fluor Tomi és Szabó Zsófi is feltűnik majd, kiknek kapcsolatát a mai napig homály fedi.


Tomi elárulta az RTL Klubnak, hogy már az Álarcos énekes első évada óta rendszeresen nyomozott a műsor alatt, csak a televízió képernyője előtt ülve. Most azonban lehetősége lesz a műsor alatt végig detektívként nyomozni.

A beteljesült álom mellett az se utolsó, hogy Szabó Zsófi lesz Fluor Tomi egyik nyomozó társa, akivel már hónapok óta izzik a levegő.

„Zsófinak nagyon örülök. Nagyon reméltem, hogy hétről hétre tölthetünk majd együtt időt. Lehet ebből még bármi, találkozhatunk a stúdión kívül. Remélem, hogy jól összemelegszünk majd itt az adások alatt. Sok mindennel készülök. Nagyon sok ötletem van a Zsófival kapcsolatban. Én igazából a Zsófi miatt jöttem"

- hallható Fluor Tomitól az interjú végén.

Mi már izgatottan várjuk, hogy elkezdődjön a fantasztikus leleplező műsor.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!