Fördős Zé is tud hibázni: Így rontotta el a melegszendvicset - ifaktor
Fördős Zé lila ingben mosolyog virágok előtt ülve

A népszerű gasztroblogger, Fördős Zé a közösségi médiában és az RTL Klub képernyőjén, A konyhafőnök műsorában is olyannyira tökéletesnek tűnik, hogy azt gondolnánk, szinte soha nem hibázik, ha főzésről, vagy ételekről van szó. Tévedtünk!


Kiderült ugyanis, hogy Zé ugyanolyan földi halandó, akárcsak mi. És bizony van olyan, hogy ő is elront valamit a konyhában. Ezúttal be is számolt róla, hogyan rontotta el a melegszendvicsét.

A blogger Instagram-bejegyzésében árulta el hibázását és azt is, hogyan történt. Kiderült ugyanis, hogy Zé szokása, hogy a melegszendvicsét kívülről is megkeni majonézzel. Igen ám, de ezúttal light majonézzel tette ezt.

Mint kiderült a light majonéz képes oda ragadni még a tapadásmentes sütőhöz is. Úgy tűnik kell az az extra zsírosság, ami a rendes majonézekben van.

,,Melegszendvics-fail‼️😱szokásom, hogy a melegszenyót kívülről egy kis majonézzel kenem meg, szép pirult felületet ad. Viszont ma LIGHT mayoval dolgoztam, ami valamiért odatapadt az egyébként tapadásmentes sütőhöz. Valószínűleg kell az a plusz zsír a majonézbe..😅Nektek mi volt a legutóbbi konyhai problemo? Adios"

- számolt be Zé az incidensről Insta-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!