Nagyon furcsa szokásai vannak II. Erzsébetnek - ifaktor
II. Erzsébet
Azt gondolnánk, hogy a több mint 70 éve uralkodó és tökéletesnek tűnő II. Erzsébetnek nincsenek furcsa, hétköznapi dolgai? Ezt most el is felejthetjük, ugyanis a brit uralkodóról nemrég kiderült néhány furcsaság.


Mindenkinek vannak furcsa szokásai, és ez alól még II. Erzsébet királynő sem kivétel – számolt be róla a joy.hu.

Utálja a jégkocka hangját

II. Erzsébet királynő ki nem állhatja, amikor a poharában a jégkockák összeütköznek egymással: pontosabban ezek hangját nem szereti.

Mindenhová megy vele az orvosa

Orvosa mindenhová elkíséri. Mindig van nála a táskájában gyógyszer és egy hordozható defibrillátor is, valamint vér, ha esetleg vérátömlesztésre lenne szüksége a királynőnek.

Nem szereti a szakállat

Sem a szakállat, sem a bajuszt nem szereti II. Erzsébet királynő, és ez az oka annak, hogy körülötte minden férfi odafigyel erre.

Számozza a ruhákat

A királynő szereti a színes ruhákat, és hogy ezek mindig rendszerezve legyenek, számokkal jelöli őket.

Nem eszik levest és krumplit

Amikor II. Erzsébet királynő egyedül étkezik, a felszolgálók semmiképp sem hoznak neki levest vagy burgonyát az asztalra.

Imádja, de nem eszi a málnát

Legalábbis nyilvánosan. II. Erzsébet királynő rajong a málnáért, de mivel a kis magvak beragadhatnak a fogai közé, nyilvánosan sosem fogyasztja őket. Sőt, ezt a szabályt nagyon komolyan kell venni: nyilvános eseményeken az uborka és a paradicsom például engedélyezett, de előtte ki kell szedni belőlük a magvakat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!