Nővé változott Gábor Márkó a Sztárban Sztár leszek!-ben - ifaktor
Sztárban SZtár leszek! Gábor Márkó Sabrinaként.
A Sztárban Sztár minden esetben a legnagyobb átváltozásairól híres, így amikor egy férfi nővé változik – vagy éppen fordítva – és mindez még jól is sül el, az-az igazi Sztárban Sztár!


Gábor Márkó hatalmas sikert aratott múlt vasárnap a Sztárban sztár leszek! színpadán, amikor egy női előadó bőrébe bújt. A versenyzőnek az olasz popénekest, Sabrinát kellett életre keltenie egy produkció erejéig, amely remekül sikerült is. Ez nem is csoda, hiszen már a körítés is kitűnő volt. A stáb dolgozói nagyon odafigyeltek minden apró részletre. Márkónak tökéletes lett a parókája, a sminkje, de még a körömlakkja is.

A produkcióban annak ellenére, hogy nőtt hozott végig szerepben maradt és a mesterek nagyon értékelték a produkció humoros oldalát is, amellett, hogy az ének is viszonylag rendben volt az eredetihez képest.

Márkónak az édesapja is ott ült a stúdióban, akinek néhány szót még fűzött az előadás után:

„Apu ne haragudj! Ez egy ilyen műsor"

– mondta a versenyző a sorok között megbúvó édesapának.

Mindenesetre a mesterek imádták a produkciót, így a maximális 30 pontra értékelték, amellyel igencsak jó helyzetbe került az adásban és végül tovább is jutott.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!