Gáspár Bea a Tinderen keresi Győzike utódját - ifaktor
Gáspár Győző és Gáspár Bea,
Mi is beszámoltunk róla a napokban, hogy Gáspár Győző elköltözött családjától és a barátainál tölt néhány napot, mert elege lett a családjából. Míg Győző egyik barátjánál tölti az idejét, addig Gáspár Bea regisztrált a Tinderre.


Győző előbb – a tőle vehető komolysággal – elárulta a kamerák előtt, hogy most már őszinte lesz, nem tagadja: legközelebb a szeretőjével érkezik a nyaralásukra.

„Sokkal jobban járok a szeretővel. Mert ez egyszerűen felháborító. Elegem van a családból”

– mondta Győzike, aki rögvest el is kezdett telefonálgatni egy barátjának, hogy esetleg fogadja be őt, mert teljesen elege van a családjából. Gáspár Beának több sem kellett, ő is elárulta a véleményét a helyzetről.

„A párkereső úgy jutott az eszembe, hogy Győző azt mondta, én egy fabatkát sem érek, és nélküle már valószínű, hogy soha az életben nem fogok normális embert kapni, hiszen ő egy etalon, olyat, mint ő, úgysem fogok kapni, ez nyilvánvaló. (...) Nem akarom magam dicsérni, de itt a faluban nálam már sokkal csúnyábbak is párra leltek, szóval lehet, hogy fogok kapni valakit, ha Győzőke nem jönne vissza”

– mondta Bea asszony.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!