Gáspár Győző hajléktalan lett - ifaktor
Gáspár Győző fekete fehér zakóban a földön ül

Gáspár Győző egy új film kedvéért bújt egy belvárosi hajléktalan szerepébe. Újabb színészi pályafutásáról Instagram-oldalán osztott meg a követőivel pár képet.


Egyelőre még nem tudjuk, annak a filmnek a címét, amelyben Gáspár Győző egy hajléktalan karakterét alakítja majd. Viszont pár képet a jelenetről Győző megosztott Instagram-oldalán. A képeken a reality sztár nagy szőrős sapkában, szürke pulcsiban, szakadt farmerban és gumicsizmában szerepel. Egyik kezében egy szatyor látható, a másikban pedig egy tábla, amelyen a következő szöveg olvasható:

,,KÉREM SEGITSENEK NEM ITALRA KELL!! HAJÓRA GYŰJTÖK"

Továbbá ezzel az szöveggel osztotta meg bejegyzését Győzike Instagram-oldalán:

,,Hamarosan 👍👍Te vagy a sztárja a mozinak, és ez lesz az a rész, ahol megszakad a szíved. A világ próbák elé állít, az emberek le se szarnak, de ennek így kell lennie, különben a film végén, amikor megkapsz mindent, nem érződik majd jutalomnak. Túl sok a barom a Földön, de végül ők sem számítanak, mert a film nem róluk szól. Sosem róluk szólt. Az egész végig a te mozid volt."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!